Het grootste online winkelcentrum

  • De meeste shops
  • Het grootste aanbod producten
  • Altijd de beste deal

Classic Fire: Elektrische sfeerhaard Chicago (inbouw)

119,75
Verzendkosten: 6,95
-
+
  • Levertijd: Voor 12:00 besteld, volgende werkdag in huis
  • Inclusief beslist.nl OK-garantie
  • Bedenktijd: minimaal 14 dagen
  • Klantbeoordeling Bestbuy4you.nl:Klantbeoordeling Bestbuy4you: (6)
Classic Fire Elektrische inbouw-sfeerhaard De elektrische sfeerhaarden van Classic Fire geven een realistische en comfortabele vuurgloed. Het design is geschikt voor elk interieur, van klassiek tot modern. Een rookkanaal of schoorsteen is niet nodig,de haard is overal te plaatsen, stekker in het stopcontact en de haard werkt. De bedieningselementen zijn netjes weggewerkt en gemakkelijk te bedienen. Verdere specificaties: Gepatenteerd vuursimulatiesysteem met het effect van echt houtvuur. Kan gebruikt worden met alleen de vuureffectfunktie of met de vuureffect funktie en de verwarmingsfunktie tegelijk. Maximum capaciteit: 1800W. 230V, 50Hz. Energiebesparende LED-lampen Afmetingen: ca. 230 x 670 x 620 mm (diepte x breedte x hoogte) Inbouw maten ca. 220 x 580 x 540 mm (diepte x breedte x hoogte)
  • Merk: Classic Fire
  • Kleur: Zwart
  • Stijl: Klassiek
productinformatie
Thuisplezier.nl zegt:Thuisplezier zegt:Classic Fire Elektrische inbouw-sfeerhaard De elektrische sfeerhaarden van Classic Fire geven een realistische en comfortabele vuurgloed. Het design is geschikt voor elk interieur, van klassiek tot modern. Een rookkanaal of schoorsteen is niet nodig, de haard is overal te plaatsen, stekker in het stopcontact en de haard werkt. De bedieningselementen zijn netjes weggewerkt en gemakkelijk te bedienen. Gepatenteerd vuursimulatiesysteem met het effect van echt houtvuur. Kan gebruikt worden met alleen de vuureffectfunktie of met de vuureffect funktie en de verwarmingsfunktie tegelijk. Maximum vermogen: 1800W. 230V, 50Hz. 2 Warmtestanden (900W, 1.800W) Energiebesparende LED-lampen (2 x 1W) Afmetingen: ca. 67 x 23 x 62 cm (B x D x H) Inbouwafmetingen: ca. 58 x 22 x 54 (B x D x H) gewicht: ca. 14.8 kg.
Appieshop.com zegt:Appieshop.com zegt:De elektrische kachels van Classic Fire geven een realistische en comfortabele vuurgloed. Onze elegante en zeer stijlvolle designs zijn geschikt voor elk interieur, van klassiek tot modern. Ons vuursimulatiesysteem is naar wens in te stellen. Het is niet noodzakelijk om een rookkanaal of schoorsteen aan te leggen. Een Classic Fire kan overal staan waar u maar wilt. De stekker erin en de kachel werkt! Simpel en gemakkelijk. De bedieningselementen zijn netjes weggewerkt en gemakkelijk te bedienen. Classic Fire kachels zijn CE, TÜV en GS gekeurd.

Classic Fire optisch met echt haardeffectKan alleen met haardeffectsysteem worden gebruikt, maar ook worden gecombineerd met ventilator en/of verwarmingEnergiebesparende LED lampenGewicht 13,3 kgAfmetingen: ca. 23 x 67 x 62 cmInbouwafmetingen: ca. 58 x 22 x 54 (B x D x H)
Warmtestanden: 2 WarmtestandenVlameffect: LED VlameffectKabellengte: 1.5 mKleur: ZwartMateriaal: MetaalSerie: ChicagoType: InbouwVermogen: 1800 W
Unit4sales.com zegt:Unit4sales.com zegt:Classic Fire Elektrische inbouw-sfeerhaardDe elektrische sfeerhaarden van Classic Fire geven een realistische en comfortabele vuurgloed.Het design is geschikt voor elk interieur, van klassiek tot modern. Een rookkanaal of schoorsteen is niet nodig, de haard is overal te plaatsen, stekker in het stopcontact en de haard werkt. De bedieningselementen zijn netjes weggewerkt en gemakkelijk te bedienen. Gepatenteerd vuursimulatiesysteem met het effect van echt houtvuur.Kan gebruikt worden met alleen de vuureffectfunktie of met de vuureffect funktie en de verwarmingsfunktie tegelijk. Maximum vermogen: 1800W.230V, 50Hz. 2 Warmtestanden (900W, 1.800W)Energiebesparende LED-lampen (2 x 1W)Afmetingen: ca. 67 x 23 x 62 cm (B x D x H)Inbouwafmetingen: ca. 58 x 22 x 54 (B x D x H)gewicht: ca. 14.8 kg.
Wohi.nl zegt:Wohi zegt:Classic Fire Elektrische inbouw-sfeerhaard De elektrische sfeerhaarden van Classic Fire geven een realistische en comfortabele vuurgloed. Het design is geschikt voor elk interieur, van klassiek tot modern. Een rookkanaal of schoorsteen is niet nodig, de haard is overal te plaatsen, stekker in het stopcontact en de haard werkt. De bedieningselementen zijn netjes weggewerkt en gemakkelijk te bedienen. Gepatenteerd vuursimulatiesysteem met het effect van echt houtvuur. Kan gebruikt worden met alleen de vuureffectfunktie of met de vuureffect funktie en de verwarmingsfunktie tegelijk. Maximum vermogen: 1800W. 230V, 50Hz. 2 Warmtestanden (900W, 1.800W) Energiebesparende LED-lampen (2 x 1W) Afmetingen: ca. 67 x 23 x 62 cm (B x D x H) Inbouwafmetingen: ca. 58 x 22 x 54 (B x D x H) gewicht: ca. 14.8 kg.
Thuispret.nl zegt:Thuispret zegt:Classic Fire Elektrische inbouw-sfeerhaard De elektrische sfeerhaarden van Classic Fire geven een realistische en comfortabele vuurgloed. Het design is geschikt voor elk interieur, van klassiek tot modern. Een rookkanaal of schoorsteen is niet nodig, de haard is overal te plaatsen, stekker in het stopcontact en de haard werkt. De bedieningselementen zijn netjes weggewerkt en gemakkelijk te bedienen. Gepatenteerd vuursimulatiesysteem met het effect van echt houtvuur. Kan gebruikt worden met alleen de vuureffectfunktie of met de vuureffect funktie en de verwarmingsfunktie tegelijk. Maximum vermogen: 1800W. 230V, 50Hz. 2 Warmtestanden (900W, 1.800W) Energiebesparende LED-lampen (2 x 1W) Afmetingen: ca. 67 x 23 x 62 cm (B x D x H) Inbouwafmetingen: ca. 58 x 22 x 54 (B x D x H) gewicht: ca. 14.8 kg.
Multimediabay.nl zegt:Multimediabay zegt:Classic Fire Elektrische inbouw-sfeerhaard - De elektrische sfeerhaarden van Classic Fire geven een realistische en comfortabele vuurgloed. - Het design is geschikt voor elk interieur, van klassiek tot modern. - Een rookkanaal of schoorsteen is niet nodig, de haard is overal te plaatsen, stekker in het stopcontact en de haard werkt. - De bedieningselementen zijn netjes weggewerkt en gemakkelijk te bedienen. - Gepatenteerd vuursimulatiesysteem met het effect van echt houtvuur. - Kan gebruikt worden met alleen de vuureffectfunktie of met de vuureffect funktie en de verwarmingsfunktie tegelijk. - Maximum vermogen: 1800W. - 230V, 50Hz. - 2 Warmtestanden (900W, 1.800W) - Energiebesparende LED-lampen (2 x 1W) - Afmetingen: ca. 67 x 23 x 62 cm (B x D x H) - Inbouwafmetingen: ca. 58 x 22 x 54 (B x D x H) - gewicht: ca. 14.8 kg.
Grotekadoshop.nl zegt:Grotekadoshop zegt:De elektrische kachels van Classic Fire geven een realistische en comfortabele vuurgloed
Onze elegante en zeer stijlvolle designs zijn geschikt voor elk interieur, van klassiek tot modern
Ons vuursimulatiesysteem is naar wens in te stellen
Het is niet noodzakelijk om een rookkanaal of schoorsteen aan te leggen
Een Classic Fire kan overal staan waar u maar wilt
De stekker erin en de kachel werkt! Simpel en gemakkelijk
De bedieningselementen zijn netjes weggewerkt en gemakkelijk te bedienen
Classic Fire kachels zijn CE, TÃ?V en GS gekeurd

- Classic Fire optisch met echt haardeffect
- Kan alleen met haardeffectsysteem worden gebruikt, maar ook worden gecombineerd met ventilator en/of verwarming
- Energiebesparende LED lampen
- Gewicht 13,3 kg
- Afmetingen: ca
23 x 67 x 62 cm
- Inbouwafmetingen: ca
58 x 22 x 54 (B x D x H)

- Warmtestanden: 2 Warmtestanden
- Vlameffect: LED Vlameffect
- Kabellengte: 1
5 m
- Kleur: Zwart
- Materiaal: Metaal
- Serie: Chicago
- Type: Inbouw
- Vermogen: 1800 W
Bigshopunit.com zegt:Bigshopunit.com zegt:De elektrische kachels van Classic Fire geven een realistische en comfortabele vuurgloed. Onze elegante en zeer stijlvolle designs zijn geschikt voor elk interieur, van klassiek tot modern. Ons vuursimulatiesysteem is naar wens in te stellen. Het is niet noodzakelijk om een rookkanaal of schoorsteen aan te leggen. Een Classic Fire kan overal staan waar u maar wilt. De stekker erin en de kachel werkt! Simpel en gemakkelijk. De bedieningselementen zijn netjes weggewerkt en gemakkelijk te bedienen. Classic Fire kachels zijn CE, TÜV en GS gekeurd.Classic Fire optisch met echt haardeffectKan alleen met haardeffectsysteem worden gebruikt, maar ook worden gecombineerd met ventilator en/of verwarmingEnergiebesparende LED lampenGewicht 13,3 kgAfmetingen: ca. 23 x 67 x 62 cmInbouwafmetingen: ca. 58 x 22 x 54 (B x D x H)Warmtestanden: 2 WarmtestandenVlameffect: LED VlameffectKabellengte: 1.5 mKleur: ZwartMateriaal: MetaalSerie: ChicagoType: InbouwVermogen: 1800 W
Koopjesgadgets.nl zegt:Koopjesgadgets zegt:Classic Fire Elektrische inbouw-sfeerhaard

- De elektrische sfeerhaarden van Classic Fire geven een realistische en comfortabele vuurgloed.
- Het design is geschikt voor elk interieur, van klassiek tot modern.
- Een rookkanaal of schoorsteen is niet nodig, de haard is overal te plaatsen, stekker in het stopcontact en de haard werkt.
- De bedieningselementen zijn netjes weggewerkt en gemakkelijk te bedienen.
- Gepatenteerd vuursimulatiesysteem met het effect van echt houtvuur.
- Kan gebruikt worden met alleen de vuureffectfunktie of met de vuureffect funktie en de verwarmingsfunktie tegelijk.
- Maximum vermogen: 1800W.
- 230V, 50Hz.
- 2 Warmtestanden (900W, 1.800W)
- Energiebesparende LED-lampen (2 x 1W)
- Afmetingen: ca. 62 x 23 x 62 cm (B x D x H)
- Inbouwafmetingen: ca. 58 x 22 x 54 (B x D x H)
- gewicht: ca. 14.8 kg.
Showroom24.nl zegt:Showroom24 zegt:Classic Fire Elektrische inbouw-sfeerhaardDe elektrische sfeerhaarden van Classic Fire geven een realistische en comfortabele vuurgloed.Het design is geschikt voor elk interieur, van klassiek tot modern. Een rookkanaal of schoorsteen is niet nodig, de haard is overal te plaatsen, stekker in het stopcontact en de haard werkt. De bedieningselementen zijn netjes weggewerkt en gemakkelijk te bedienen. Gepatenteerd vuursimulatiesysteem met het effect van echt houtvuur.Kan gebruikt worden met alleen de vuureffectfunktie of met de vuureffect funktie en de verwarmingsfunktie tegelijk. Maximum vermogen: 1800W.230V, 50Hz. 2 Warmtestanden (900W, 1.800W)Energiebesparende LED-lampen (2 x 1W)Afmetingen: ca. 67 x 23 x 62 cm (B x D x H)Inbouwafmetingen: ca. 58 x 22 x 54 (B x D x H)gewicht: ca. 14.8 kg.
Partsland.nl zegt:Partsland zegt:De Classic Fire Chicago is een elektrische inbouw-sfeerhaard met een zeer modern zwart design. Het gepatenteerde vuursimulatiesysteem met het effect van echt houtvuur kan elke kamer in een mum van tijd omtoveren tot een sfeervolle ruimte. Naast het vuureffect heeft deze sfeerhaard ook een verwarmingsfunctie. Deze kachel heeft alleen een stopcontact nodig. Een schoorsteen of rookkanaal is overbodig.

Alle aanbieders

Andere varianten

Anderen bekeken ook

Voor jou gevonden: Elektrische haarden

Algemeen
Beslist.nl Beslist.nl is het grootste online winkelcentrum van Nederland waar je zorgeloos, veilig en overzichtelijk producten kunt vergelijken en bestellen. Met ons ruime assortiment van miljoenen producten bieden we de consument een duidelijk overzicht wat er online te koop is en voor welke prijs zodat je de beste aanbiedingen kunt vinden. Zo is het bij ons altijd sale. Ben je op zoek naar goedkope outlets, vraag je je af of je dat nieuwe product in de aanbieding kunt kopen of wil je een prijsvergelijking doen; online shoppen begint bij beslist.nl. Ook als je producten wilt kopen met een snelle levertijd en een goedkope prijs.

© 2005 - 2019 beslist.nl™

Beslist.nl maakt gebruik van cookies. Ga je verder op onze website, dan stem je in met het plaatsen van cookies en de verwerking van deze data door ons en onze partners.