Het grootste online winkelcentrum

  • De meeste shops
  • Het grootste aanbod producten
  • Altijd de beste deal

Elektrische kachel met openhaard effect Torino *4TH*

73,44
Verzendkosten: 6,95
-
+
  • Levertijd: 1 - 2 werkdagen
  • Inclusief beslist.nl OK-garantie
  • Bedenktijd: minimaal 14 dagen
  • Klantbeoordeling Thuispret.nl:Klantbeoordeling Thuispret: (32)
Classic Fire Elektrische kachel met openhaard effect Torino (zwart) De elektrische sfeerhaarden van Classic Fire geven een realistische en comfortabele vuurgloed. Het design is geschikt voor elk interieur, van klassiek tot modern. Een rookkanaal of schoorsteen is niet nodig,de haard is overal te plaatsen, stekker in het stopcontact en de haard werkt. De bedieningselementen zijn netjes weggewerkt en gemakkelijk te bedienen. Verdere specificaties: Kan gebruikt worden met alleen de vuureffectfunktie of met de vuureffect funktie en de verwarmingsfunktie tegelijk (2 standen: 1000W / 2000W). Energiebesparende LED-lampen (3x 1W) Afmetingen: ca. 25x39x56,5cm (lxbxh). Lengte aansluitsnoer: 150cm.
  • Merk: Classic Fire
  • Kleur: Zwart
  • Stijl: Klassiek
productinformatie
Kabelmaxx.nl zegt:Kabelmaxx zegt:De elektrische kachels van Classic Fire geven een realistische en comfortabele vuurgloed. Onze elegante en zeer stijlvolle designs zijn geschikt voor elk interieur, van klassiek tot modern. Ons vuursimulatiesysteem is naar wens in te stellen. Het is niet noodzakelijk om een rookkanaal of schoorsteen aan te leggen. Een Classic Fire kan overal staan waar u maar wilt. De stekker erin en de kachel werkt! Simpel en gemakkelijk. De bedieningselementen zijn netjes weggewerkt en gemakkelijk te bedienen. Classic Fire kachels zijn CE, TÜV en GS gekeurd.

Appieshop.com zegt:Appieshop.com zegt:Classic Fire Elektrische kachel met openhaard effect Torino (zwart) De elektrische sfeerhaarden van Classic Fire geven een realistische en comfortabele vuurgloed. Het design is geschikt voor elk interieur, van klassiek tot modern. Een rookkanaal of schoorsteen is niet nodig,de haard is overal te plaatsen, stekker in het stopcontact en de haard werkt. De bedieningselementen zijn netjes weggewerkt en gemakkelijk te bedienen. Verdere specificaties: Gepatenteerd vuursimulatiesysteem met het effect van echt houtvuur. Kan gebruikt worden met alleen de vuureffectfunktie of met de vuureffect funktie en de verwarmingsfunktie tegelijk (2 standen: 1000W / 2000W). 230V, 50Hz. Energiebesparende LED-lampen (3x 1W.) Afmetingen: ca. 25x39x56,5cm (lxbxh). Lengte aansluitsnoer: 150cm.
Kooprijk.nl zegt:Kooprijk zegt:Classic Fire Elektrische kachel met openhaard effect Torino (zwart)

- De elektrische sfeerhaarden van Classic Fire geven een realistische en comfortabele vuurgloed
- Het design is geschikt voor elk interieur, van klassiek tot modern
- Een rookkanaal of schoorsteen is niet nodig,de haard is overal te plaatsen, stekker in het stopcontact en de haard werkt
- De bedieningselementen zijn netjes weggewerkt en gemakkelijk te bedienen
- Verdere specificaties:
- Kan gebruikt worden met alleen de vuureffectfunktie of met de vuureffect funktie en de verwarmingsfunktie tegelijk (2 standen: 1000W / 2000W)
- Energiebesparende LED-lampen (3x 1W)
- Afmetingen: ca 25x39x56,5cm (lxbxh)
- Lengte aansluitsnoer: 150cm

Koopjesmarkthal.nl zegt:Koopjesmarkthal zegt:Classic Fire Elektrische kachel met openhaard effect Torino (zwart)

Classic Fire Elektrische kachel met openhaard effect Torino (zwart)

- De elektrische sfeerhaarden van Classic Fire geven een realistische en comfortabele vuurgloed.

- Het design is geschikt voor elk interieur, van klassiek tot modern.

- Een rookkanaal of schoorsteen is niet nodig,de haard is overal te plaatsen, stekker in het stopcontact en de haard werkt.

- De bedieningselementen zijn netjes weggewerkt en gemakkelijk te bedienen.

- Verdere specificaties:

- Gepatenteerd vuursimulatiesysteem met het effect van echt houtvuur.

- Kan gebruikt worden met alleen de vuureffectfunktie of met de vuureffect funktie en de verwarmingsfunktie tegelijk (2 standen: 1000W / 2000W).

- 230V, 50Hz.

- Energiebesparende LED-lampen (3x 1W.)

- Afmetingen: ca. 25x39x56,5cm (lxbxh).

- Lengte aansluitsnoer: 150cm.
Stuntwinkel.nl zegt:Stuntwinkel zegt:Met deze elektrische sfeerhaard 'Torino' haalt u zelfs de koudste en donkerste dagen sfeer en warme behaaglijkheid in huis. Een dure, lastig te onderhouden openhaard is niet nodig. Stop de stekker in het stopcontact en de kachel werkt! Te gebruiken als kachel en/of als sfeerhaard.\

Product informatie:
- Merk: Classic Fire
- Model: Torino
- Type: vrijstaand
- Classic Fire heeft een optisch realistisch openhaard effect
- Locatie warmte afgifte: onderzijde van de haard
- Kan gebruikt worden met de vuureffect functie of de vuureffect functie en de verwarmingsfunctie tegelijk
- Met 5mm dik gehard veiligheidsglas
- Voeding: 220V-240V - 50Hz
- Vermogen output: max. 1800 Watt
- Lampen: 3x 1 Watt energiezuinige LED's
- Instelbare thermostaat- en dimmerknoppen
- Kleur: zwart
- Timer functie: nee
- Temperatuur: de haard kan meer dan 50 Graden Celsius warm worden
- Temperatuur veiligheid: ja
- Automatisch uitschakelen: nee
- Afmetingen product: ca. 39cm breed x 56,5cm hoog x 25cm diep
- Afmetingen verpakking: ca. 42cm breed x 54cm hoog x 30cm diep
- Gewicht incl. verpakking: ca. 6,2 KG
- CE goedgekeurd
- TÜV goedgekeurd
- GS goedgekeurd
- Garantie: 1 jaar
Het vuursimulatiesysteem is naar wens middels verschillende standen in te stellen. Het is niet noodzakelijk om een rookkanaal of schoorsteen aan te leggen. De stekker erin en de kachel werkt direct. Simpel en gemakkelijk. De bedieningselementen zijn netjes weggewerkt en eenvoudig te bedienen.
Dobeno.nl zegt:Dobeno zegt:Classic Fire Elektrische kachel met openhaard effect Torino (zwart) Dit artikel heeft ean 8711252224176
Snelwebshop.nl zegt:Snelwebshop zegt:De elektrische kachels van Classic Fire geven een realistische en comfortabele vuurgloed. Onze elegante en zeer stijlvolle designs zijn geschikt voor elk interieur, van klassiek tot modern. Ons vuursimulatiesysteem is naar wens in te stellen. Het is niet noodzakelijk om een rookkanaal of schoorsteen aan te leggen. Een Classic Fire kan overal staan waar u maar wilt. De stekker erin en de kachel werkt! Simpel en gemakkelijk. De bedieningselementen zijn netjes weggewerkt en gemakkelijk te bedienen. Classic Fire kachels zijn CE, TV en GS gekeurd.
Thuisplezier.nl zegt:Thuisplezier zegt:Classic Fire Elektrische kachel met openhaard effect Torino (zwart) De elektrische sfeerhaarden van Classic Fire geven een realistische en comfortabele vuurgloed. Het design is geschikt voor elk interieur, van klassiek tot modern. Een rookkanaal of schoorsteen is niet nodig,de haard is overal te plaatsen, stekker in het stopcontact en de haard werkt. De bedieningselementen zijn netjes weggewerkt en gemakkelijk te bedienen. Verdere specificaties: Kan gebruikt worden met alleen de vuureffectfunktie of met de vuureffect funktie en de verwarmingsfunktie tegelijk (2 standen: 1000W / 2000W). Energiebesparende LED-lampen (3x 1W) Afmetingen: ca. 25x39x56,5cm (lxbxh). Lengte aansluitsnoer: 150cm.
Unit4sales.com zegt:Unit4sales.com zegt:Classic Fire Elektrische kachel met openhaard effect Torino (zwart)De elektrische sfeerhaarden van Classic Fire geven een realistische en comfortabele vuurgloed. Het design is geschikt voor elk interieur, van klassiek tot modern. Een rookkanaal of schoorsteen is niet nodig,de haard is overal te plaatsen, stekker in het stopcontact en de haard werkt. De bedieningselementen zijn netjes weggewerkt en gemakkelijk te bedienen. Verdere specificaties:Kan gebruikt worden met alleen de vuureffectfunktie of met de vuureffect funktie en de verwarmingsfunktie tegelijk (2 standen: 1000W / 2000W). Energiebesparende LED-lampen (3x 1W) Afmetingen: ca. 25x39x56,5cm (lxbxh).Lengte aansluitsnoer: 150cm.
Bestbuy4you.nl zegt:Bestbuy4you zegt:Classic Fire Elektrische kachel / sfeerhaard Torino (zwart). De elektrische sfeerhaarden van Classic Fire geven een realistische en comfortabele vuurgloed. Het design is geschikt voor elk interieur, van klassiek tot modern. Een rookkanaal of schoorsteen is niet nodig, de haard is overal te plaatsen, stekker in het stopcontact en de haard werkt. De bedieningselementen zijn netjes weggewerkt en gemakkelijk te bedienen. Verdere specificaties: Kan gebruikt worden met alleen de vuureffectfunktie of met de vuureffect funktie en de verwarmingsfunktie tegelijk (2 standen: 1000W / 2000W). Energiebesparende LED-lampen (3x 1W) Afmetingen: ca. 25x39x56,5cm (lxbxh). Lengte aansluitsnoer: 150cm.
Kooprijk.nl zegt:Kooprijk zegt:De elektrische kachels van Classic Fire geven een realistische en comfortabele vuurgloed Onze elegante en zeer stijlvolle designs zijn geschikt voor elk interieur, van klassiek tot modern Ons vuursimulatiesysteem is naar wens in te stellen Het is niet noodzakelijk om een rookkanaal of schoorsteen aan te leggen Een Classic Fire kan overal staan waar u maar wilt De stekker erin en de kachel werkt! Simpel en gemakkelijk De bedieningselementen zijn netjes weggewerkt en gemakkelijk te bedienen Classic Fire kachels zijn CE, TÃ?V en GS gekeurd


- Classic Fire optisch met echt haardeffect
- Kan alleen met haardeffectsysteem worden gebruikt, maar ook worden gecombineerd met verwarming
- 3 x 1W energiebesparende LED lampen
- Gewicht 6,38 kg
- Afmetingen: ca 25 x 39 x 56,5 cm- Warmtestanden: 2 Warmtestanden
- Vlameffect: LED Vlameffect
- Kabellengte: 15 m
- Kleur: Zwart
- Materiaal: Kunststof / Metaal
- Serie: Torino
- Type: Vrijstaand
- Vermogen: 2000 W

EchtVEELvoorweinig.nl zegt:EchtVEELvoorweinig zegt:De elektrische kachels van Classic Fire geven een realistische en comfortabele vuurgloed. Onze elegante en zeer stijlvolle designs zijn geschikt voor elk interieur, van klassiek tot modern. Ons vuursimulatiesysteem is naar wens in te stellen. Het is niet noodzakelijk om een rookkanaal of schoorsteen aan te leggen. Een Classic Fire kan overal staan waar u maar wilt. De stekker erin en de kachel werkt! Simpel en gemakkelijk. De bedieningselementen zijn netjes weggewerkt en gemakkelijk te bedienen. Classic Fire kachels zijn CE, TÜV en GS gekeurd.

Merk: Classic Fire
EAN: 8711252224176
TodoTipo.nl zegt:TodoTipo zegt:De elektrische kachels van Classic Fire geven een realistische en comfortabele vuurgloed. Onze elegante en zeer stijlvolle designs zijn geschikt voor elk interieur, van klassiek tot modern. Ons vuursimulatiesysteem is naar wens in te stellen. Het is niet noodzakelijk om een rookkanaal of schoorsteen aan te leggen. Een Classic Fire kan overal staan waar u maar wilt. De stekker erin en de kachel werkt! Simpel en gemakkelijk. De bedieningselementen zijn netjes weggewerkt en gemakkelijk te bedienen. Classic Fire kachels zijn CE, TÜV en GS gekeurd.
Vermogen: 2000 W
Kleur: Zwart
Materiaal: Kunststof / Metaal
Type: Vrijstaand
Serie: Torino
Kabellengte: 1.5 m
Kenmerk: 2 Warmtestanden
Kenmerk: LED Vlameffect
Wohi.nl zegt:Wohi zegt:Classic Fire Elektrische kachel met openhaard effect Torino (zwart) De elektrische sfeerhaarden van Classic Fire geven een realistische en comfortabele vuurgloed. Het design is geschikt voor elk interieur, van klassiek tot modern. Een rookkanaal of schoorsteen is niet nodig,de haard is overal te plaatsen, stekker in het stopcontact en de haard werkt. De bedieningselementen zijn netjes weggewerkt en gemakkelijk te bedienen. Verdere specificaties: Kan gebruikt worden met alleen de vuureffectfunktie of met de vuureffect funktie en de verwarmingsfunktie tegelijk (2 standen: 1000W / 2000W). Energiebesparende LED-lampen (3x 1W) Afmetingen: ca. 25x39x56,5cm (lxbxh). Lengte aansluitsnoer: 150cm.
Snelshops.nl zegt:Snelshops zegt:De elektrische kachels van Classic Fire geven een realistische en comfortabele vuurgloed. Onze elegante en zeer stijlvolle designs zijn geschikt voor elk interieur, van klassiek tot modern. Ons vuursimulatiesysteem is naar wens in te stellen. Het is niet noodzakelijk om een rookkanaal of schoorsteen aan te leggen. Een Classic Fire kan overal staan waar u maar wilt. De stekker erin en de kachel werkt! Simpel en gemakkelijk. De bedieningselementen zijn netjes weggewerkt en gemakkelijk te bedienen. Classic Fire kachels zijn CE, TV en GS gekeurd.
Partsland.nl zegt:Partsland zegt:De elektrische kachels van Classic Fire geven een realistische en comfortabele vuurgloed. Onze elegante en zeer stijlvolle designs zijn geschikt voor elk interieur, van klassiek tot modern. Ons vuursimulatiesysteem is naar wens in te stellen. Het is niet noodzakelijk om een rookkanaal of schoorsteen aan te leggen. Een Classic Fire kan overal staan waar u maar wilt. De stekker erin en de kachel werkt! Simpel en gemakkelijk. De bedieningselementen zijn netjes weggewerkt en gemakkelijk te bedienen. Classic Fire kachels zijn CE, TÜV en GS gekeurd.
Multimediabay.nl zegt:Multimediabay zegt:Classic Fire Elektrische kachel met openhaard effect Torino (zwart) - De elektrische sfeerhaarden van Classic Fire geven een realistische en comfortabele vuurgloed. - Het design is geschikt voor elk interieur, van klassiek tot modern. - Een rookkanaal of schoorsteen is niet nodig,de haard is overal te plaatsen, stekker in het stopcontact en de haard werkt. - De bedieningselementen zijn netjes weggewerkt en gemakkelijk te bedienen. - Verdere specificaties: - Kan gebruikt worden met alleen de vuureffectfunktie of met de vuureffect funktie en de verwarmingsfunktie tegelijk (2 standen: 1000W / 2000W). - Energiebesparende LED-lampen (3x 1W) - Afmetingen: ca. 25x39x56,5cm (lxbxh). - Lengte aansluitsnoer: 150cm.
Koopjesgadgets.nl zegt:Koopjesgadgets zegt:Classic Fire Elektrische kachel met openhaard effect Torino (zwart)

- De elektrische sfeerhaarden van Classic Fire geven een realistische en comfortabele vuurgloed.
- Het design is geschikt voor elk interieur, van klassiek tot modern.
- Een rookkanaal of schoorsteen is niet nodig,de haard is overal te plaatsen, stekker in het stopcontact en de haard werkt.
- De bedieningselementen zijn netjes weggewerkt en gemakkelijk te bedienen.
- Verdere specificaties:
- Gepatenteerd vuursimulatiesysteem met het effect van echt houtvuur.
- Kan gebruikt worden met alleen de vuureffectfunktie of met de vuureffect funktie en de verwarmingsfunktie tegelijk (2 standen: 1000W / 2000W).
- 230V, 50Hz.
- Energiebesparende LED-lampen (3x 1W.)
- Afmetingen: ca. 25x39x56,5cm (lxbxh).
- Lengte aansluitsnoer: 150cm.
Bigshopunit.com zegt:Bigshopunit.com zegt:De elektrische kachels van Classic Fire geven een realistische en comfortabele vuurgloed. Onze elegante en zeer stijlvolle designs zijn geschikt voor elk interieur, van klassiek tot modern. Ons vuursimulatiesysteem is naar wens in te stellen. Het is niet noodzakelijk om een rookkanaal of schoorsteen aan te leggen. Een Classic Fire kan overal staan waar u maar wilt. De stekker erin en de kachel werkt! Simpel en gemakkelijk. De bedieningselementen zijn netjes weggewerkt en gemakkelijk te bedienen. Classic Fire kachels zijn CE, TÜV en GS gekeurd.Classic Fire optisch met echt haardeffectKan alleen met haardeffectsysteem worden gebruikt, maar ook worden gecombineerd met verwarming3 x 1W energiebesparende LED lampenGewicht 6,38 kgAfmetingen: ca. 25 x 39 x 56,5 cmWarmtestanden: 2 WarmtestandenVlameffect: LED VlameffectKabellengte: 1.5 mKleur: ZwartMateriaal: Kunststof / MetaalSerie: TorinoType: VrijstaandVermogen: 2000 W
Appieshop.com zegt:Appieshop.com zegt:De elektrische kachels van Classic Fire geven een realistische en comfortabele vuurgloed. Onze elegante en zeer stijlvolle designs zijn geschikt voor elk interieur, van klassiek tot modern. Ons vuursimulatiesysteem is naar wens in te stellen. Het is niet noodzakelijk om een rookkanaal of schoorsteen aan te leggen. Een Classic Fire kan overal staan waar u maar wilt. De stekker erin en de kachel werkt! Simpel en gemakkelijk. De bedieningselementen zijn netjes weggewerkt en gemakkelijk te bedienen. Classic Fire kachels zijn CE, TÜV en GS gekeurd.

Classic Fire optisch met echt haardeffectKan alleen met haardeffectsysteem worden gebruikt, maar ook worden gecombineerd met verwarming3 x 1W energiebesparende LED lampenGewicht 6,38 kgAfmetingen: ca. 25 x 39 x 56,5 cm
Warmtestanden: 2 WarmtestandenVlameffect: LED VlameffectKabellengte: 1.5 mKleur: ZwartMateriaal: Kunststof / MetaalSerie: TorinoType: VrijstaandVermogen: 2000 W
Showroom24.nl zegt:Showroom24 zegt:Classic Fire Elektrische kachel met openhaard effect Torino (zwart)De elektrische sfeerhaarden van Classic Fire geven een realistische en comfortabele vuurgloed. Het design is geschikt voor elk interieur, van klassiek tot modern. Een rookkanaal of schoorsteen is niet nodig,de haard is overal te plaatsen, stekker in het stopcontact en de haard werkt. De bedieningselementen zijn netjes weggewerkt en gemakkelijk te bedienen. Verdere specificaties:Kan gebruikt worden met alleen de vuureffectfunktie of met de vuureffect funktie en de verwarmingsfunktie tegelijk (2 standen: 1000W / 2000W). Energiebesparende LED-lampen (3x 1W) Afmetingen: ca. 25x39x56,5cm (lxbxh).Lengte aansluitsnoer: 150cm.

Alle aanbieders

Andere varianten

Anderen bekeken ook

Voor jou gevonden: Elektrische haarden

Algemeen
Beslist.nl Beslist.nl is het grootste online winkelcentrum van Nederland waar je zorgeloos, veilig en overzichtelijk producten kunt vergelijken en bestellen. Met ons ruime assortiment van miljoenen producten bieden we de consument een duidelijk overzicht wat er online te koop is en voor welke prijs zodat je de beste aanbiedingen kunt vinden. Zo is het bij ons altijd sale. Ben je op zoek naar goedkope outlets, vraag je je af of je dat nieuwe product in de aanbieding kunt kopen of wil je een prijsvergelijking doen; online shoppen begint bij beslist.nl. Ook als je producten wilt kopen met een snelle levertijd en een goedkope prijs.

© 2005 - 2019 beslist.nl™

Beslist.nl maakt gebruik van cookies. Ga je verder op onze website, dan stem je in met het plaatsen van cookies en de verwerking van deze data door ons en onze partners.