Het grootste online winkelcentrum

 • De meeste shops
 • Het grootste aanbod producten
 • Altijd de beste deal

LEGO Creator 31084 Piratenachtbaan

nieuw
90,98
Verzendkosten: 5,95
-
+
 • Levertijd: Op werkdagen voor 21:00 uur besteld, volgende dag in huis
 • Inclusief beslist.nl OK-garantie
 • Bedenktijd: minimaal 14 dagen
 • Klantbeoordeling Kooprijk.nl:Klantbeoordeling Kooprijk: (19)
LEGO Creator 31084 Piratenachtbaan
 • Merk: Lego
 • Materiaal: Plastic
 • Type bouwstenen: 31084 - Piratenachtbaan
 • Lego-series: Lego Creator
 • Bouwstenen thema's: Kermis, Piraten
productinformatie
bol.com zegt:bol.com zegt:LEGO Creator Piratenachtbaan - 31084Beleef de spanning van een echte kermis met de 3-in-1 achtbaan! - van LEGO in de categorie Constructiespeelgoed.
Top1toyszeist.nl zegt:Top1toyszeist zegt:LEGO Creator 31084 PiratenachtbaanKoop een kaartje bij het loket en bereid je voor op een wilde rit in de LEGO Creator 3in1 31084 Piratenachtbaan! Ga in het haaienkarretje zitten en houd je goed vast terwijl je vertrekt. Buk om de schedel te ontwijken, zoef mee de bocht om over het gezonken galjoen heen en kijk uit voor het waterkanon terwijl je naar beneden suist en door het water plonst. Vergeet niet om naar de camera te lachen! Na heel wat ritjes in de achtbaan kun je de set ombouwen en je kermisavonturen voortzetten op de doodenge schedelattractie of probeer je het coole schommelschip uit!

Beleef de spanning van een echte kermis met de 3in1 Piratenachtbaan!

Ben jij dapper genoeg om in de 3in1 piratenachtbaan te springen, inclusief waterkanon, haaienkarretjes en vele details met piratenthema? Je kunt de set ombouwen tot een schedelattractie of een schommelschip.

Houd je goed vast en bereid je voor om te schreeuwen met de LEGO Creator 3in1 set 31084 Piratenachtbaan! Deze geweldige set omvat een echt werkende achtbaan met decoratie in piratenthema, waaronder een gezonken galjoen, een schedelpoort, een palmboom en een inktvis. De werkende karretjes lijken op een haai en de grootste afdaling van de attractie heeft een plonsfunctie en een kanon dat waterelementen afschiet. Andere kenmerken zijn een loket en een ballonnenkraam. De set kan worden omgebouwd voor nog veel meer LEGO kermisavonturen in de schedelattractie of het schommelschip. Inclusief 4 minifiguren die klaar zijn voor een heerlijke dag op de kermis, en een figuur van een skelet.

Specificaties:

Inclusief 4 minifiguren, klaar om plezier te maken op de kermis, en een figuur van een skelet.
De volledig werkende achtbaan is ovaal en bevat haaienkarretjes, een plonsfunctie en decoratie met piratenthema, waaronder een gezonken galjoen, een schedelpoort, een palmboom en een inktvis.
Inclusief een kanon dat waterelementen afvuurt, een loket voor kaartjes en een ballonnenkraam.
Stap in het karretje en warm je stembanden alvast op!
Vergeet niet te bukken als je door de schedelpoort zoeft!
Houd je goed vast terwijl je de bocht om vliegt, over het gezonken galjoen heen.
Kijk uit voor het waterkanon en vergeet niet om te lachen wanneer je langs de camera dendert!
Bouw dit 3in1 model om en zet je LEGO kermisavontuur voort met de schedelattractie en het schommelschip.
De piratenachtbaan is ca. 24 cm hoog, 66 cm breed en 32 cm diep.
De schedelattractie is ca. 14 cm hoog, 34 cm breed en 21 cm diep.
Het schommelschip is ca. 24 cm hoog, 54 cm lang en 16 cm diep.
ASK-Bricks24.nl zegt:ASK-Bricks24 zegt:Beleef de spanning van een echte kermis met de 3-in-1 Piratenachtbaan!
Koop een kaartje bij het loket en bereid je voor op een wilde rit in de LEGO® Creator 3-in-1 Piratenachtbaan! Ga in het haaienkarretje zitten en houd je goed vast terwijl je vertrekt. Buk om de schedel te ontwijken, zoef mee de bocht om over het gezonken galjoen heen en kijk uit voor het waterkanon terwijl je naar beneden suist en door het water plonst. Vergeet niet om naar de camera te lachen! Na heel wat ritjes in de achtbaan kun je de set ombouwen en je kermisavonturen voortzetten op de doodenge schedelattractie of probeer je het coole schommelschip uit!
~ De volledig werkende achtbaan is ovaal en bevat haaienkarretjes, een plonsfunctie en decoratie met
piratenthema, waaronder een gezonken galjoen, een schedelpoort, een palmboom en een inktvis.
~ Inclusief een kanon dat waterelementen afvuurt, een loket voor kaartjes en een ballonnenkraam.
~ Stap in het karretje en warm je stembanden alvast op!
~ Vergeet niet te bukken als je door de schedelpoort zoeft!
~ Houd je goed vast terwijl je de bocht om vliegt, over het gezonken galjoen heen.
~ Kijk uit voor het waterkanon en vergeet niet om te lachen wanneer je langs de camera dendert!
~ Bouw dit 3-in-1 model om en zet je LEGO® kermisavontuur voort met de schedelattractie en
het schommelschip.
? Inclusief 4 minifiguren, klaar om plezier te maken op de kermis, en een figuur van een skelet.
? Piratenachtbaan is ca. 24cm hoog, 66cm breed en 32cm diep.
? Schedelattractie is ca. 14cm hoog, 34cm breed en 21cm diep.
? Schommelschip is ca. 24cm hoog, 54cm lang en 16cm diep.
Degrotespeelgoedwinkel.nl zegt:Degrotespeelgoedwinkel zegt:Met het Lego Creator Piratenachtbaan pakket bouw jij een echt piratenpretpark! Zet de echt werkende achtbaan snel in elkaar want de eerste gasten staan al te popelen om een ritje te maken. Race op en neer en door het enge doodshoofd heen!

Wil je wat anders bouwen? Maak van van dezelfde set een schedelattractie of een schommelschip voor heel andere avonturen in het pretpark.

Kenmerken:

Lego Creator Piratenachtbaan
Met echt werkende achtbaan
Ook om te bouwen tot schedelattractie of schommelschip
Met 4 Lego-figuren
Dobeno.nl zegt:Dobeno zegt:Koop een kaartje bij het loket en bereid je voor op een wilde rit in de LEGO Creator 31084 3in1 piratenachtbaan! Ga in het haaienkarretje zitten en houd je goed vast terwijl je vertrekt. Buk om de schedel te ontwijken, zoef mee de bocht om over het gezonken galjoen heen en kijk uit voor het waterkanon terwijl je naar beneden suist en door het water plonst. Vergeet niet om naar de camera te lachen! Na heel wat ritjes in de achtbaan kun je de set ombouwen en je kermisavonturen voortzetten op de doodenge schedelattractie of probeer je het coole schommelschip uit! 4 minifigurenEen skeletDe volledig werkende achtbaan is ovaal en bevat haaienkarretjes, een plonsfunctie en decoratie met piratenthema, waaronder een gezonken galjoen, een schedelpoort, een palmboom en een inktvisEen kanon dat waterelementen afvuurt, een loket voor kaartjes en een ballonnenkraamBouw dit 3in1 model om en zet je LEGO® kermisavontuur voort met de schedelattractie en het schommelschipDe piratenachtbaan is ca. 24 cm hoog, 66 cm breed en 32 cm diepDe schedelattractie is ca. 14 cm hoog, 34 cm breed en 21 cm diepHet schommelschip is ca. 24 cm hoog, 54 cm lang en 16 cm diep923-deligGeschikt voor kinderen vanaf 9 jaar Dit artikel heeft ean 5702016111248
Kooprijk.nl zegt:Kooprijk zegt:Koop een kaartje bij het loket en bereid je voor op een wilde rit in de LEGO Creator 31084 3in1 piratenachtbaan! Ga in het haaienkarretje zitten en houd je goed vast terwijl je vertrekt Buk om de schedel te ontwijken, zoef mee de bocht om over het gezonken galjoen heen en kijk uit voor het waterkanon terwijl je naar beneden suist en door het water plonst Vergeet niet om naar de camera te lachen! Na heel wat ritjes in de achtbaan kun je de set ombouwen en je kermisavonturen voortzetten op de doodenge schedelattractie of probeer je het coole schommelschip uit!


- 4 minifiguren
- Een skelet
- De volledig werkende achtbaan is ovaal en bevat haaienkarretjes, een plonsfunctie en decoratie met piratenthema, waaronder een gezonken galjoen, een schedelpoort, een palmboom en een inktvis
- Een kanon dat waterelementen afvuurt, een loket voor kaartjes en een ballonnenkraam
- Bouw dit 3in1 model om en zet je LEGO® kermisavontuur voort met de schedelattractie en het schommelschip
- De piratenachtbaan is ca 24 cm hoog, 66 cm breed en 32 cm diep
- De schedelattractie is ca 14 cm hoog, 34 cm breed en 21 cm diep
- Het schommelschip is ca 24 cm hoog, 54 cm lang en 16 cm diep
- 923-delig
- Geschikt voor kinderen vanaf 9 jaar
Crazy-toys.nl zegt:Crazy-toys zegt:Koop een kaartje bij het loket en bereid je voor op een wilde rit in de LEGO Creator 31084 3in1 piratenachtbaan! Ga in het haaienkarretje zitten en houd je goed vast terwijl je vertrekt. Buk om de schedel te ontwijken, zoef mee de bocht om over het gezonken galjoen heen en kijk uit voor het waterkanon terwijl je naar beneden suist en door het water plonst. Vergeet niet om naar de camera te lachen! Na heel wat ritjes in de achtbaan kun je de set ombouwen en je kermisavonturen voortzetten op de doodenge schedelattractie of probeer je het coole schommelschip uit!4 minifigurenEen skeletDe volledig werkende achtbaan is ovaal en bevat haaienkarretjes, een plonsfunctie en decoratie met piratenthema, waaronder een gezonken galjoen, een schedelpoort, een palmboom en een inktvisEen kanon dat waterelementen afvuurt, een loket voor kaartjes en een ballonnenkraamBouw dit 3in1 model om en zet je LEGO® kermisavontuur voort met de schedelattractie en het schommelschipDe piratenachtbaan is ca. 24 cm hoog, 66 cm breed en 32 cm diepDe schedelattractie is ca. 14 cm hoog, 34 cm breed en 21 cm diepHet schommelschip is ca. 24 cm hoog, 54 cm lang en 16 cm diep923-deligGeschikt voor kinderen vanaf 9 jaar
Jantjevanalles.nl zegt:Jantjevanalles zegt:Koop een kaartje bij het loket en bereid je voor op een wilde rit in de LEGO Creator 31084 3in1 piratenachtbaan! Ga in het haaienkarretje zitten en houd je goed vast terwijl je vertrekt. Buk om de schedel te ontwijken, zoef mee de bocht om over het gezonken galjoen heen en kijk uit voor het waterkanon terwijl je naar beneden suist en door het water plonst. Vergeet niet om naar de camera te lachen! Na heel wat ritjes in de achtbaan kun je de set ombouwen en je kermisavonturen voortzetten op de doodenge schedelattractie of probeer je het coole schommelschip uit!

4 minifiguren
Een skelet
De volledig werkende achtbaan is ovaal en bevat haaienkarretjes, een plonsfunctie en decoratie met piratenthema, waaronder een gezonken galjoen, een schedelpoort, een palmboom en een inktvis
Een kanon dat waterelementen afvuurt, een loket voor kaartjes en een ballonnenkraam
Bouw dit 3in1 model om en zet je LEGO

Conrad.nl zegt:Conrad zegt:Koop een kaartje bij het loket en bereid je voor op een wilde rit in de LEGO® Creator 3in1 31084 Piratenachtbaan! Ga in het haaienkarretje zitten en houd je goed vast terwijl je vertrekt...
Bigshopunit.com zegt:Bigshopunit.com zegt:Koop een kaartje bij het loket en bereid je voor op een wilde rit in de LEGO Creator 31084 3in1 piratenachtbaan! Ga in het haaienkarretje zitten en houd je goed vast terwijl je vertrekt. Buk om de schedel te ontwijken, zoef mee de bocht om over het gezonken galjoen heen en kijk uit voor het waterkanon terwijl je naar beneden suist en door het water plonst. Vergeet niet om naar de camera te lachen! Na heel wat ritjes in de achtbaan kun je de set ombouwen en je kermisavonturen voortzetten op de doodenge schedelattractie of probeer je het coole schommelschip uit!4 minifigurenEen skeletDe volledig werkende achtbaan is ovaal en bevat haaienkarretjes, een plonsfunctie en decoratie met piratenthema, waaronder een gezonken galjoen, een schedelpoort, een palmboom en een inktvisEen kanon dat waterelementen afvuurt, een loket voor kaartjes en een ballonnenkraamBouw dit 3in1 model om en zet je LEGO® kermisavontuur voort met de schedelattractie en het schommelschipDe piratenachtbaan is ca. 24 cm hoog, 66 cm breed en 32 cm diepDe schedelattractie is ca. 14 cm hoog, 34 cm breed en 21 cm diepHet schommelschip is ca. 24 cm hoog, 54 cm lang en 16 cm diep923-deligGeschikt voor kinderen vanaf 9 jaar
Appieshop.com zegt:Appieshop.com zegt:Koop een kaartje bij het loket en bereid je voor op een wilde rit in de LEGO Creator 31084 3in1 piratenachtbaan! Ga in het haaienkarretje zitten en houd je goed vast terwijl je vertrekt. Buk om de schedel te ontwijken, zoef mee de bocht om over het gezonken galjoen heen en kijk uit voor het waterkanon terwijl je naar beneden suist en door het water plonst. Vergeet niet om naar de camera te lachen! Na heel wat ritjes in de achtbaan kun je de set ombouwen en je kermisavonturen voortzetten op de doodenge schedelattractie of probeer je het coole schommelschip uit!

4 minifigurenEen skeletDe volledig werkende achtbaan is ovaal en bevat haaienkarretjes, een plonsfunctie en decoratie met piratenthema, waaronder een gezonken galjoen, een schedelpoort, een palmboom en een inktvisEen kanon dat waterelementen afvuurt, een loket voor kaartjes en een ballonnenkraamBouw dit 3in1 model om en zet je LEGO® kermisavontuur voort met de schedelattractie en het schommelschipDe piratenachtbaan is ca. 24 cm hoog, 66 cm breed
Koopjesmarkthal.nl zegt:Koopjesmarkthal zegt:Koop een kaartje bij het loket en bereid je voor op een wilde rit in de LEGO Creator 31084 3in1 piratenachtbaan! Ga in het haaienkarretje zitten en houd je goed vast terwijl je vertrekt. Buk om de schedel te ontwijken, zoef mee de bocht om over het gezonken galjoen heen en kijk uit voor het waterkanon terwijl je naar beneden suist en door het water plonst. Vergeet niet om naar de camera te lachen! Na heel wat ritjes in de achtbaan kun je de set ombouwen en je kermisavonturen voortzetten op de doodenge schedelattractie of probeer je het coole schommelschip uit!

- 4 minifiguren
- Een skelet
- De volledig werkende achtbaan is ovaal en bevat haaienkarretjes, een plonsfunctie en decoratie met piratenthema, waaronder een gezonken galjoen, een schedelpoort, een palmboom en een inktvis
- Een kanon dat waterelementen afvuurt, een loket voor kaartjes en een ballonnenkraam
- Bouw dit 3in1 model om en zet je LEGO® kermisavontuur voort met de schedelattractie en het schommelschip
- De piratenachtbaan is ca. 24 cm hoog, 66 cm breed en 32 cm diep
- De schedelattractie is ca. 14 cm hoog, 34 cm breed en 21 cm diep
- Het schommelschip is ca. 24 cm hoog, 54 cm lang en 16 cm diep
- 923-delig
- Geschikt voor kinderen vanaf 9 jaar
Grotespeelgoedshop.nl zegt:Grotespeelgoedshop zegt:LEGO Creator 31084 Piratenachtbaan
Prijskeurig.nl zegt:Prijskeurig zegt:Koop een kaartje bij het loket en bereid je voor op een wilde rit in de LEGO Creator 31084 3in1 piratenachtbaan! Ga in het haaienkarretje zitten en houd je goed vast terwijl je vertrekt. Buk om de schedel te ontwijken, zoef mee de bocht om over het gezonken galjoen heen en kijk uit voor het waterkanon terwijl je naar beneden suist en door het water plonst. Vergeet niet om naar de camera te lachen! Na heel wat ritjes in de achtbaan kun je de set ombouwen en je kermisavonturen voortzetten op de doodenge schedelattractie of probeer je het coole schommelschip uit!

- 4 minifiguren
- Een skelet
- De volledig werkende achtbaan is ovaal en bevat haaienkarretjes, een plonsfunctie en decoratie met piratenthema, waaronder een gezonken galjoen, een schedelpoort, een palmboom en een inktvis
- Een kanon dat waterelementen afvuurt, een loket voor kaartjes en een ballonnenkraam
- Bouw dit 3in1 model om en zet je LEGO® kermisavontuur voort met de schedelattractie en het schommelschip
- De piratenachtbaan is ca. 24 cm hoog, 66 cm breed en 32 cm diep
- De schedelattractie is ca. 14 cm hoog, 34 cm breed en 21 cm diep
- Het schommelschip is ca. 24 cm hoog, 54 cm lang en 16 cm diep
- 923-delig
- Geschikt voor kinderen vanaf 9 jaar

Alle aanbieders

Anderen bekeken ook

Voor jou gevonden: Bouwstenen

Algemeen
Beslist.nl Beslist.nl is het grootste online winkelcentrum van Nederland waar je zorgeloos, veilig en overzichtelijk producten kunt vergelijken en bestellen. Met ons ruime assortiment van miljoenen producten bieden we de consument een duidelijk overzicht wat er online te koop is en voor welke prijs zodat je de beste aanbiedingen kunt vinden. Zo is het bij ons altijd sale. Ben je op zoek naar goedkope outlets, vraag je je af of je dat nieuwe product in de aanbieding kunt kopen of wil je een prijsvergelijking doen; online shoppen begint bij beslist.nl. Ook als je producten wilt kopen met een snelle levertijd en een goedkope prijs.

© 2005 - 2019 beslist.nl™

Beslist.nl maakt gebruik van cookies. Ga je verder op onze website, dan stem je in met het plaatsen van cookies en de verwerking van deze data door ons en onze partners.