Het grootste online winkelcentrum

 • De meeste shops
 • Het grootste aanbod producten
 • Altijd de beste deal

31085 Lego Creator Mobiele Stuntshow

54,9949,99
Verzendkosten: 4,95
-
+
 • Levertijd: Op werkdagen voor 17:00 uur besteld, volgende dag in huis
 • Inclusief beslist.nl OK-garantie
 • Bedenktijd: minimaal 14 dagen
 • Klantbeoordeling Degrotespeelgoedwinkel.nl:Klantbeoordeling Degrotespeelgoedwinkel: (424)
Ben jij dol op stoere stunts? Dan is dit de set voor jou. Met Lego Creator Mobiele Stuntshow bouw je maar liefst 3 verschillende dingen, en dat met 1 pakket!

Bouw om te beginnen een gave monstertruck en laat hem stunts uitvoeren voor het publiek op de schans! Wil je wat anders bouwen? Maak dan een gave hot rod pick-up of twee razendsnelle stuntdragsters van deze set!

Kenmerken:

Lego Creator Mobiele Stuntshow
Eindeloos bouwen en stunten
Met 2 Lego-figuren
 • Merk: Lego
 • Materiaal: Plastic
 • Type bouwstenen: 31085 - Mobiele stuntshow
 • Lego-series: Lego Creator
 • Bouwstenen thema's: Vrachtwagen
productinformatie
Crazy-toys.nl zegt:Crazy-toys zegt:Kruip achter het stuur van dit coole transportvoertuig en rijd naar de stad met de geweldige LEGO Creator 31085 3in1 mobiele stuntshow! Laad de monstertruck uit, stel de schijnwerpers op en klap de lanceer- en landingsschans uit. Gebruik vervolgens de wielklemmen om de wielen van het transportvoertuig te blokkeren en bereid je voor om het publiek te vermaken! Zet de krachtige monstertruck aan, rijd op volle snelheid over de schans en vlieg door de lucht om vervolgens perfect te landen! Bouw de set daarna om en zet de show voort met een krachtige hot rod pick-up of 2 supersnelle stuntdragsters.2 minifiguren: een stuntvrouw en haar trouwe monteurDe set omvat een transportvoertuig met uitklapbare springschansen, plus een monstertruck en schijnwerpersBewonder de coole bestuurderscabine met een bed en een televisieUitgevoerd in rood-wit-blauw met decoratieve elementen met sterrenopdrukBouw het 3in1 model om en zet de show voort met een hot rod pick-up of 2 dragstersHet transportvoertuig is ca. 12 cm hoog, 23 cm lang en 9 cm breedDe monstertruck is ca. 9 cm hoog, 14 cm lang en 7 cm breedDe hot rod is ca. 5 cm hoog, 12 cm lang en 6 cm breedDe pick-up is ca. 9 cm hoog, 20 cm lang en 7 cm breedDe dragsters zijn elk ca. 7 cm hoog, 27 cm lang en 6 cm breed581-deligGeschikt voor kinderen vanaf 8 jaar
Jantjevanalles.nl zegt:Jantjevanalles zegt:Kruip achter het stuur van dit coole transportvoertuig en rijd naar de stad met de geweldige LEGO Creator 31085 3in1 mobiele stuntshow! Laad de monstertruck uit, stel de schijnwerpers op en klap de lanceer- en landingsschans uit. Gebruik vervolgens de wielklemmen om de wielen van het transportvoertuig te blokkeren en bereid je voor om het publiek te vermaken! Zet de krachtige monstertruck aan, rijd op volle snelheid over de schans en vlieg door de lucht om vervolgens perfect te landen! Bouw de set daarna om en zet de show voort met een krachtige hot rod pick-up of 2 supersnelle stuntdragsters.

2 minifiguren: een stuntvrouw en haar trouwe monteur
De set omvat een transportvoertuig met uitklapbare springschansen, plus een monstertruck en schijnwerpers
Bewonder de coole bestuurderscabine met een bed en een televisie
Uitgevoerd in rood-wit-blauw met decoratieve elementen met sterrenopdruk
Bouw het 3in1 model om en zet de show voort met een hot rod pick-up of 2 dragsters
Het transportvoertuig is ca. 12 cm hoog, 23 cm lang en 9 cm breed
De monstertruck is ca. 9 cm hoog, 14 cm lang en 7 cm breed
De hot rod is ca. 5 cm hoog, 12 cm lang en 6 cm breed
De pick-up is ca. 9 cm hoog, 20 cm lang en 7 cm breed
De dragsters zijn elk ca. 7 cm hoog, 27 cm lang en 6 cm breed
581-delig
Geschikt voor kinderen vanaf 8 jaar

Toysgarden.nl zegt:Toysgarden zegt:LEGO Creator Mobiele stuntshow - 31085

- Inclusief 2 minifiguren: een stuntvrouw en haar trouwe monteur.
- De set omvat een transportvoertuig met uitklapbare springschansen, plus een monstertruck en schijnwerpers.
- Zet de schijnwerpers op hun plek, blokkeer de wielen van het transportvoertuig en laat de uitklapbare schansen zakken. Laat de monstertruck ronken en rijd op volle snelheid op de springschans af, zodat je daarna weer perfect landt!
- Rijd met de monstertruck het transportvoertuig op en ga op weg naar de volgende spannende stuntshow.
- Bewonder de coole bestuurderscabine met een bed en een televisie.
- Uitgevoerd in rood-wit-blauw met decoratieve elementen met sterrenopdruk.
- Bouw het 3in1 model om en zet de show voort met een hot rod pick-up of 2 dragsters.
- Het transportvoertuig is ca. 12 cm hoog, 23 cm lang en 9 cm breed.
- De monstertruck is ca. 9 cm hoog, 14 cm lang en 7 cm breed.
- De hot rod is ca. 5 cm hoog, 12 cm lang en 6 cm breed.
- De pick-up is ca. 9 cm hoog, 20 cm lang en 7 cm breed.
- De dragsters zijn elk ca. 7 cm hoog, 27 cm lang en 6 cm breed.
Multimediabay.nl zegt:Multimediabay zegt:LEGO Creator - Mobiele stuntshow (Speelgoed - Speelgoed)
Dobeno.nl zegt:Dobeno zegt:Kruip achter het stuur van dit coole transportvoertuig en rijd naar de stad met de geweldige LEGO Creator 31085 3in1 mobiele stuntshow! Laad de monstertruck uit, stel de schijnwerpers op en klap de lanceer- en landingsschans uit. Gebruik vervolgens de wielklemmen om de wielen van het transportvoertuig te blokkeren en bereid je voor om het publiek te vermaken! Zet de krachtige monstertruck aan, rijd op volle snelheid over de schans en vlieg door de lucht om vervolgens perfect te landen! Bouw de set daarna om en zet de show voort met een krachtige hot rod pick-up of 2 supersnelle stuntdragsters. 2 minifiguren: een stuntvrouw en haar trouwe monteurDe set omvat een transportvoertuig met uitklapbare springschansen, plus een monstertruck en schijnwerpersBewonder de coole bestuurderscabine met een bed en een televisieUitgevoerd in rood-wit-blauw met decoratieve elementen met sterrenopdrukBouw het 3in1 model om en zet de show voort met een hot rod pick-up of 2 dragstersHet transportvoertuig is ca. 12 cm hoog, 23 cm lang en 9 cm breedDe monstertruck is ca. 9 cm hoog, 14 cm lang en 7 cm breedDe hot rod is ca. 5 cm hoog, 12 cm lang en 6 cm breedDe pick-up is ca. 9 cm hoog, 20 cm lang en 7 cm breedDe dragsters zijn elk ca. 7 cm hoog, 27 cm lang en 6 cm breed581-deligGeschikt voor kinderen vanaf 8 jaar Dit artikel heeft ean 5702016111101
Kooprijk.nl zegt:Kooprijk zegt:LEGO Creator 31085 Mobiele Stuntshow
Top1toyszeist.nl zegt:Top1toyszeist zegt:Kruip achter het stuur van dit coole transportvoertuig en rijd naar de stad met de geweldige LEGO® Creator 3in1 31085 Mobiele stuntshow! Laad de monstertruck uit, stel de schijnwerpers op en klap de lanceer en landingsschans uit. Gebruik vervolgens de wielklemmen om de wielen van het transportvoertuig te blokkeren en bereid je voor om het publiek te vermaken! Zet de krachtige monstertruck aan, rijd op volle snelheid over de schans en vlieg door de lucht om vervolgens perfect te landen! Bouw de set daarna om en zet de show voort met een krachtige hot rod pick up of 2 supersnelle stuntdragsters.

Inclusief 2 minifiguren: een stuntvrouw en haar trouwe monteur
De set omvat een transportvoertuig met uitklapbare springschansen, plus een monstertruck en schijnwerpers
Zet de schijnwerpers op hun plek, blokkeer de wielen van het transportvoertuig en laat de uitklapbare schansen zakken. Laat de monstertruck ronken en rijd op volle snelheid op de springschans af, zodat je daarna weer perfect landt!
Rijd met de monstertruck het transportvoertuig op en ga op weg naar de volgende spannende stuntshow
Bewonder de coole bestuurderscabine met een bed en een televisie
Uitgevoerd in rood wit blauw met decoratieve elementen met sterrenopdruk
Bouw het 3in1 model om en zet de show voort met een hot rod pick up of 2 dragsters
Het transportvoertuig is ca. 12 cm hoog, 23 cm lang en 9 cm breed
De monstertruck is ca. 9 cm hoog, 14 cm lang en 7 cm breed
De hot rod is ca. 5 cm hoog, 12 cm lang en 6 cm breed
De pick up is ca. 9 cm hoog, 20 cm lang en 7 cm breed
De dragsters zijn elk ca. 7 cm hoog, 27 cm lang en 6 cm breed
Bigshopunit.com zegt:Bigshopunit.com zegt:Kruip achter het stuur van dit coole transportvoertuig en rijd naar de stad met de geweldige LEGO Creator 31085 3in1 mobiele stuntshow! Laad de monstertruck uit, stel de schijnwerpers op en klap de lanceer- en landingsschans uit. Gebruik vervolgens de wielklemmen om de wielen van het transportvoertuig te blokkeren en bereid je voor om het publiek te vermaken! Zet de krachtige monstertruck aan, rijd op volle snelheid over de schans en vlieg door de lucht om vervolgens perfect te landen! Bouw de set daarna om en zet de show voort met een krachtige hot rod pick-up of 2 supersnelle stuntdragsters.2 minifiguren: een stuntvrouw en haar trouwe monteurDe set omvat een transportvoertuig met uitklapbare springschansen, plus een monstertruck en schijnwerpersBewonder de coole bestuurderscabine met een bed en een televisieUitgevoerd in rood-wit-blauw met decoratieve elementen met sterrenopdrukBouw het 3in1 model om en zet de show voort met een hot rod pick-up of 2 dragstersHet transportvoertuig is ca. 12 cm hoog, 23 cm lang en 9 cm breedDe monstertruck is ca. 9 cm hoog, 14 cm lang en 7 cm breedDe hot rod is ca. 5 cm hoog, 12 cm lang en 6 cm breedDe pick-up is ca. 9 cm hoog, 20 cm lang en 7 cm breedDe dragsters zijn elk ca. 7 cm hoog, 27 cm lang en 6 cm breed581-deligGeschikt voor kinderen vanaf 8 jaar
Kooprijk.nl zegt:Kooprijk zegt:Kruip achter het stuur van dit coole transportvoertuig en rijd naar de stad met de geweldige LEGO Creator 31085 3in1 mobiele stuntshow! Laad de monstertruck uit, stel de schijnwerpers op en klap de lanceer- en landingsschans uit Gebruik vervolgens de wielklemmen om de wielen van het transportvoertuig te blokkeren en bereid je voor om het publiek te vermaken! Zet de krachtige monstertruck aan, rijd op volle snelheid over de schans en vlieg door de lucht om vervolgens perfect te landen! Bouw de set daarna om en zet de show voort met een krachtige hot rod pick-up of 2 supersnelle stuntdragsters


- 2 minifiguren: een stuntvrouw en haar trouwe monteur
- De set omvat een transportvoertuig met uitklapbare springschansen, plus een monstertruck en schijnwerpers
- Bewonder de coole bestuurderscabine met een bed en een televisie
- Uitgevoerd in rood-wit-blauw met decoratieve elementen met sterrenopdruk
- Bouw het 3in1 model om en zet de show voort met een hot rod pick-up of 2 dragsters
- Het transportvoertuig is ca 12 cm hoog, 23 cm lang en 9 cm breed
- De monstertruck is ca 9 cm hoog, 14 cm lang en 7 cm breed
- De hot rod is ca 5 cm hoog, 12 cm lang en 6 cm breed
- De pick-up is ca 9 cm hoog, 20 cm lang en 7 cm breed
- De dragsters zijn elk ca 7 cm hoog, 27 cm lang en 6 cm breed
- 581-delig
- Geschikt voor kinderen vanaf 8 jaar

Appieshop.com zegt:Appieshop.com zegt:Kruip achter het stuur van dit coole transportvoertuig en rijd naar de stad met de geweldige LEGO Creator 31085 3in1 mobiele stuntshow! Laad de monstertruck uit, stel de schijnwerpers op en klap de lanceer- en landingsschans uit. Gebruik vervolgens de wielklemmen om de wielen van het transportvoertuig te blokkeren en bereid je voor om het publiek te vermaken! Zet de krachtige monstertruck aan, rijd op volle snelheid over de schans en vlieg door de lucht om vervolgens perfect te landen! Bouw de set daarna om en zet de show voort met een krachtige hot rod pick-up of 2 supersnelle stuntdragsters.

2 minifiguren: een stuntvrouw en haar trouwe monteurDe set omvat een transportvoertuig met uitklapbare springschansen, plus een monstertruck en schijnwerpersBewonder de coole bestuurderscabine met een bed en een televisieUitgevoerd in rood-wit-blauw met decoratieve elementen met sterrenopdrukBouw het 3in1 model om en zet de show voort met een hot rod pick-up of 2 dragstersHet transportvoertuig is ca. 12 cm hoog,
Grotespeelgoedshop.nl zegt:Grotespeelgoedshop zegt:LEGO Creator 31085 Mobiele Stuntshow
ASK-Bricks24.nl zegt:ASK-Bricks24 zegt:Bied het publiek een 3-in-1 Mobiele stuntshow die niet snel zal worden vergeten!
Kruip achter het stuur van de coole transportvrachtwagen en rijd naar de stad met de geweldige LEGO® Creator 3-in-1 Mobiele stuntshow! Laad de monstertruck uit, stel de schijnwerpers op en klap de lanceer- en landingsschans uit. Gebruik vervolgens de wielklemmen om de wielen van de transporter te blokkeren en bereid je voor om het publiek te vermaken! Zet de krachtige monstertruck aan, rijd op volle snelheid over de schans en vlieg door de lucht om vervolgens perfect te landen! Bouw de set daarna om en zet de show voort met een krachtige hot rod pick-up of 2 supersnelle stuntdragsters.
~ De set omvat een transportvrachtwagen met uitklapbare springschansen, plus een monstertruck
en schijnwerpers.
~ Zet de schijnwerpers op hun plek, blokkeer de wielen van de transportvrachtwagen en laat de
uitklapbare schansen zakken. Laat de monstertruck ronken en rijd op volle snelheid op
de springschans af, zodat je daarna weer perfect landt!
~ Rijd met de monstertruck de transportvrachtwagen op en ga naar de volgende spannende stuntshow.
~ Bewonder de coole bestuurderscabine met een bed en een televisie.
~ Uitgevoerd in rood-wit-blauw met decoratieve elementen met sterrenopdruk.
~ Bouw het 3-in-1 model om en zet de show voort met een hot rod pick-up of 2 dragsters.
? Inclusief 2 minifiguren: een stuntvrouw en haar trouwe monteur.
? Transportvrachtwagen is ca. 12cm hoog, 23cm lang en 9cm breed.
? Monstertruck is ca. 9cm hoog, 14cm lang en 7cm breed.
? Hot rod is ca. 5cm hoog, 12cm lang en 6cm breed.
? Pick-up is ca. 9cm hoog, 20cm lang en 7cm breed.
? Dragsters zijn elk ca. 7cm hoog, 27cm lang en 6cm breed.
Koopjesmarkthal.nl zegt:Koopjesmarkthal zegt:Kruip achter het stuur van dit coole transportvoertuig en rijd naar de stad met de geweldige LEGO Creator 31085 3in1 mobiele stuntshow! Laad de monstertruck uit, stel de schijnwerpers op en klap de lanceer- en landingsschans uit. Gebruik vervolgens de wielklemmen om de wielen van het transportvoertuig te blokkeren en bereid je voor om het publiek te vermaken! Zet de krachtige monstertruck aan, rijd op volle snelheid over de schans en vlieg door de lucht om vervolgens perfect te landen! Bouw de set daarna om en zet de show voort met een krachtige hot rod pick-up of 2 supersnelle stuntdragsters.

- 2 minifiguren: een stuntvrouw en haar trouwe monteur
- De set omvat een transportvoertuig met uitklapbare springschansen, plus een monstertruck en schijnwerpers
- Bewonder de coole bestuurderscabine met een bed en een televisie
- Uitgevoerd in rood-wit-blauw met decoratieve elementen met sterrenopdruk
- Bouw het 3in1 model om en zet de show voort met een hot rod pick-up of 2 dragsters
- Het transportvoertuig is ca. 12 cm hoog, 23 cm lang en 9 cm breed
- De monstertruck is ca. 9 cm hoog, 14 cm lang en 7 cm breed
- De hot rod is ca. 5 cm hoog, 12 cm lang en 6 cm breed
- De pick-up is ca. 9 cm hoog, 20 cm lang en 7 cm breed
- De dragsters zijn elk ca. 7 cm hoog, 27 cm lang en 6 cm breed
- 581-delig
- Geschikt voor kinderen vanaf 8 jaar
Prijskeurig.nl zegt:Prijskeurig zegt:Kruip achter het stuur van dit coole transportvoertuig en rijd naar de stad met de geweldige LEGO Creator 31085 3in1 mobiele stuntshow! Laad de monstertruck uit, stel de schijnwerpers op en klap de lanceer- en landingsschans uit. Gebruik vervolgens de wielklemmen om de wielen van het transportvoertuig te blokkeren en bereid je voor om het publiek te vermaken! Zet de krachtige monstertruck aan, rijd op volle snelheid over de schans en vlieg door de lucht om vervolgens perfect te landen! Bouw de set daarna om en zet de show voort met een krachtige hot rod pick-up of 2 supersnelle stuntdragsters.

- 2 minifiguren: een stuntvrouw en haar trouwe monteur
- De set omvat een transportvoertuig met uitklapbare springschansen, plus een monstertruck en schijnwerpers
- Bewonder de coole bestuurderscabine met een bed en een televisie
- Uitgevoerd in rood-wit-blauw met decoratieve elementen met sterrenopdruk
- Bouw het 3in1 model om en zet de show voort met een hot rod pick-up of 2 dragsters
- Het transportvoertuig is ca. 12 cm hoog, 23 cm lang en 9 cm breed
- De monstertruck is ca. 9 cm hoog, 14 cm lang en 7 cm breed
- De hot rod is ca. 5 cm hoog, 12 cm lang en 6 cm breed
- De pick-up is ca. 9 cm hoog, 20 cm lang en 7 cm breed
- De dragsters zijn elk ca. 7 cm hoog, 27 cm lang en 6 cm breed
- 581-delig
- Geschikt voor kinderen vanaf 8 jaar
KelCha.nl zegt:KelCha zegt:LEGO Creator Mobiele stuntshow 31085Kruip achter het stuur van dit coole transportvoertuig en rijd naar de stad met de geweldige LEGO® Creator 3in1 31085 Mobiele stuntshow! Laad de monstertruck uit, stel de schijnwerpers op en klap de lanceer- en landingsschans uit. Gebruik vervolgens de wielklemmen om de wielen van het transportvoertuig te blokkeren en bereid je voor om het publiek te vermaken! Zet de krachtige monstertruck aan, rijd op volle snelheid over de schans en vlieg door de lucht om vervolgens perfect te landen! Bouw de set daarna om en zet de show voort met een krachtige hot rod pick-up of 2 supersnelle stuntdragsters.
Leeftijd: 8-12
Aantal onderdelen: 581

Alle aanbieders

Anderen bekeken ook

Voor jou gevonden: Bouwstenen

Algemeen
Beslist.nl Beslist.nl is het grootste online winkelcentrum van Nederland waar je zorgeloos, veilig en overzichtelijk producten kunt vergelijken en bestellen. Met ons ruime assortiment van miljoenen producten bieden we de consument een duidelijk overzicht wat er online te koop is en voor welke prijs zodat je de beste aanbiedingen kunt vinden. Zo is het bij ons altijd sale. Ben je op zoek naar goedkope outlets, vraag je je af of je dat nieuwe product in de aanbieding kunt kopen of wil je een prijsvergelijking doen; online shoppen begint bij beslist.nl. Ook als je producten wilt kopen met een snelle levertijd en een goedkope prijs.

© 2005 - 2019 beslist.nl™

Beslist.nl maakt gebruik van cookies. Ga je verder op onze website, dan stem je in met het plaatsen van cookies en de verwerking van deze data door ons en onze partners.